Norske reisebloggere – hvem er vi?

Norske reisebloggere et et nettverk av førende norske reisebloggere som brenner for å inspirere deg til nye og spennende opplevelser.

Til sammen reiser vi verden rundt for å oppleve spennende steder, og tar med oss historiene hjem for å dele med deg som er leser. Målet er å inspirere flere nordmenn til å oppdage reisemål både i vårt eget land og i den store verden.

Reisebloggene som er knyttet til “Norske reisebloggere” har fokus på å formidle gode reiseopplevelser, gi deg reisetips og inspirasjon med både tekst, bilder og video. Alle reisebloggene har høy kvalitet på tekst, bilder og innhold.


Våre reisebloggere:

Urbantoglandlig.no

Mette deler sine reiseopplevelser med inspirerende tekster og gode bilder. Hun reiser både urbant og landlig, høyt og lavt, både i inn- og utland. Du vil bli tatt med på bilferier, bobilferier og fjellturer, med og uten ski på beina. I tillegg får du tips til deilige matopplevelser og spesielle overnattingssteder.

Desireetravels.com

Desiree har alltid kameraet klart og gir deg fantastiske bilder og reisehistorier på sin reiseblogg. Hun gir deg reisetips fra mange ulike destinasjoner i hele verden, og gir alle sansene inspirasjon med både mattips, kaffe og vin og adrenalinkick når hun utfordrer seg selv på nye reisemål.

Travelletters.net

Lena reiser verden rundt med sin mann og noen ganger blir deres tenåringer med. Bloggen er laget for å dele inspirasjon og praktiske reisetips slik at du kan få enda mer glede av dine reiser. Travelletters har hovedfokus på Europeiske destinasjoner men du vil også finne Asia, Nord-Amerika og andre kontinenter på bloggen. Travelletters.net ble kåret til Norges nest beste reiseblogg i 2019.

Favorittreiser.no og Bobilreiser.no

Anne Bente gir deg reisetips fra nær og fjern. Liker du å oppleve vakker natur, roadtrips, historiske og sjarmerende steder, eller den perfekte sandstranden? Da har du kommet til rett sted. Dette er reisetips for deg som reiser uten barn, som jakter på de gode opplevelsene – både med og uten bobil.